Svettigt

Det har verkligen varit varmt idag! Jag sprutade  ner hela mig med en blomspruta varannan minut när jag satt på balkongen.

Jag var plaskblöt.

Började på en ny bok. Verkar bra!! Har läst andra i samma serie och de var bra.

Jag knatade in i H&M-butiken i centrum och frågade om man kan lämna igen varor man skickat efter. Och det gick bra!! Dessutom så hade de blusen i rätt storlek! Perfekt!! Så nu slipper jag hålla på och skicka tillbaka den. Så smidigt!

Jag tog bort tapen på ärren på hals och tå när jag duschade. Men sen glömde jag sätta på ny. Får göra det när jag kommer hem snart. Ärret på halsen ser smalt och fint ut! Men med en ljus ruta runt. 😊

Nu ska jag handla mat när jag kommer av tunnelbanan, sen hemåt. Ha en bra kväll!!

4 reaktioner på ”Svettigt

  1. Så praktiskt när man kan lämna tillbaka eller byta i affären! För jag vet inte hur många gånger som kläder (som inte har varit för dyra) har blivit liggande här hemma istället för att jag har skickat tillbaka dem. Eller som jag har tänkt ”hade jag provat den här i en affär så hade jag inte köpt den”.

    Ärren har verkligen blivit snygga! Jag har också ett på halsen men lite längre åt sidan, tejpade det första året, men sedan har jag inte brytt mig och det är ett vitt streck som inte stör mig. Sedan solar jag ju inte som du, så det blir aldrig lika tydligt som om man är riktigt brun. (Jag mår numera inte bra av hög värme, att sitta i solen gör mig yr och jag känner mig svimfärdig, förr älskade jag sol och värme.)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s