4 reaktioner på ”23° i vattnet

  1. Bara 23? Aldrig i havet att jag badar där! 😀
    Det ska vara minst 26 grader innan jag blöter ner min fot.
    Nu är vi hemkomna efter en lång, svettig tågresa som jag helst inte vill göra om igen, men kul var det ändå, jag fick se mycket av landsbygden och den gjorde mig mer kär i landet än jag redan är. Men det var faktiskt skönt att komma hem till ”bara” 25-26 grader o en svalkande vind.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s