Roadtrip

Igår plockade jag upp Carina för vidare färd mot Långtbortistan. Där plockade vi upp pappsen och åkte mot havet. Vi åkte till en supermysig restaurang precis vid havet!

Så skönt att sitta i skuggan och se ut över havet!

Jag åt rimmad lax med dillstuvad potatis. Mums!! Jättegott! Pappsen och Carina tog varsin räkmacka som oxå såg goda ut. Vi satt i lugn och ro och babblade lite och njöt av tillvaron. Sen åkte vi mot pappsen. I centrum vid honom köpte vi hemgjord glass och strosade runt en stund och åt. Så mysigt!

Sen kramade vi pappsen hej då och åkte hem till mig. Vi satte oss och bokade en Ålandskryssning min första semestervecka. Sen hoppade vi i bilen igen och åkte och letade efter ByggMax. Vi trodde vi visste var det låg, men vi fick leta lite. Snurrade runt ett tag innan vi prickade rätt. Och när vi kom fram så hade de inte det vi ville ha!! Typiskt!

Vi åkte vidare och jag tittade till hemmen hos 2 vänner som är bortresta. Vattnade och plockade bort post. Sen körde jag hem Carina igen. Åkte till centrum och handlade lite innan jag åkte hem. Satt ett tag på balkongen innan jag la mig i sängen och såg på TV.

Täcket har jag tagit ur påslakanet, men det var ändå för varmt. Så jag rotade fram fläkten ur gömmorna.

Äntligen svalka! Just när jag ska sova är det skönt om det är svalt. Annars är jag mer än nöjd med vädret!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s