Total förvirring

Imorse var det helt förvirrat med tunnelbanorna! 1 skulle komma om 1 minut. Den kom inte alls. Nästa skulle komma om 4 minuter. Det var helt klart SL-minuter för det var många fler vanliga minuter innan det kom.

Vid T-centralen går jag sedan tvärs över perrongen för byte mot jobbet. Det gjorde jag idag med. Men tågen som kom gick inte till mitt jobb. Eller ens i närheten av det! Nehej, idag kom vi in på en annan plattform! Så jag fick gå ner en våning för att komma till tåget jag skulle med.

Kom till kontoret samtidigt som en kollega som oxå irrat runt och väntat och jag vet inte allt. Vi bara skakade på huvudet!

4 reaktioner på ”Total förvirring

  1. Tänk då hur det ska vara för turisterna, inte lätt. Tunnelbanan som går åt fel håll och huvudstadens pendeltågstation som inte är öppen, hösäsong för taxi!

    Gilla

  2. Tack för varningen! Jag ska på läkarbesök i dag, byte av t-bana på vägen och jag funderade just på vilken väg jag ska ta, nu vet jag att huvudsaken är att jag har god tid på mig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s