Hett

Det verkar som att AC:n packat ihop helt på tunnelbanan! Både igår på väg hem och nu är det smällhett på tunnelbanan. Hemskt! Inte kan man öppna nåt fönster heller. Det kunde man förr.

Jag bara satt på balkongen igår när jag kom hem. Orkade inte ens äta nån riktig middag. Frukt och filmjölk fick det bli.

Idag drog jag på mig nya byxorna!

Så sköna och till och med lagom långa!! Antar att det är meningen att de ska vara lite korta, så då blir det perfekta långbyxor till mig!

6 reaktioner på ”Hett

 1. Hej på dig! Jag fick ”nys”på din blogg i går, när jag var inne på Maggans blogg. Tyckte din blogg var så öppen och ärlig!!! Sånt gillas👍👌 Sedan skrev du om din ohälsa, jag tyckte det var så stark gjort av dig🤗 Fortfarande är det tabu att prata om det, tyvärr… Men vi har ju som sagt kommit en bit påvägen! Om någon frågar hur man mår, säger man ju inte gärna att man är deppig på jobbet tex. Skillnaden är ju till sina nära och kära som man känner in och utan och som man litar på. Jag själv vet vad ohälsa är. Har haft kriser( i och försig) har ju alla människor det mer eller mindre). Men vissa råkar ut för mer i sitt liv och vissa är mer känsliga som jag, på gott och ont. Jag är en HSP:are😌 samtidig som livet är, har jag råkat ut för en del kriser. Tycker det är så fantastiks bra att du vågar öppna dig om din ohälsa du haft och att du äter antidepressivt, som jag gör. Jag har som du försökt sluta med att äta citalopran, men det funkar heller inte på mig. Som sagt på min mammas sida är vi känsliga:) Det är också roligt att läsa en mogen blogg, för oss tanter😉 Har precis fyllt 50, men jag överlevde det också🙈 Man upptäcker då att livet är så kort och man måste ta vara på varje minut🤗 Känner så igen mig i dig, när det gäller ”minnes förlust” …. Du är så härlig och rolig och när du skriver om din glömska och virrighet😂 Tror bara det är jag som är sååå glömsk och virrig som jag är🙉🙊🙉 Tur jag inte är ensam😉 Så nu har jag en till blogg att följa varje dag😉 Har ju några till att följa😆 Tycker också du skriver så bra, tack för en öppen och en fin genuin blogg!!! Fortsätt så🤗 Det blev vistt ett långt inlägg. Men hoppas du orkar läsa😉 Ha en fortsatt trevligt sommar😎 Hoppas du får semester snart;) Ps Jag tittar på alla de serier du ser på. De är toppen bra😊 Kram på dig🤗

  Gilla

  1. Hej, och välkommen hit! Vad roligt att du gillar min blogg och tack för kommentaren! Alltid roligt att få kommentarer och ha en dialog. Jag tycker det är viktigt att prata om depression och ångest. Visa att vi är alldeles vanliga människor och inga ”knasbollar”. Fast det är klart, jag är ju rätt knasig, förstås. 😉
   Jag jobbar på ett tag till, sen har jag långledigt!! Ha en bra fortsättning på sommaren, och kram tillbaks!

   Gilla

 2. Jag har varit ute och åkt t-bana i dag och det var verkligen varmt, jag var inte den enda som satt och torkade mig i ansiktet. Funderade på bussar först men valde t-banan för att jag trodde att det skulle vara svalare … pyttsan!
  Snygga byxor och nu är det skönt med lite vida byxor, det brukar kännas svalare.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s