Nagelfix

Igår knatade jag in på H&M och skulle kolla efter 1 T-tröja. Men jag hittade ingen. Jag vet inte om det är just den butiken eller om det är överlag så på H&M, men det är SÅ rörigt! Knökfullt på alla hängare, allt hänger huller om buller, galgarna hakar i varandra och massor av kläder på golvet. Inte så himla inbjudande. Flera av de vita plaggen var det fläckar på. De har antagligen legat på golvet.

Bland skorna var det likadant. Alla skor i en enda oordning. Sandaletter, boots och pumps om vartannat. Man får ingen överblick och hittar inte det man vill ha. Så tråkigt!

När jag kom hem så fixade jag mina naglar. Jag brukar alltid ha färgat lack på tånaglarna på sommaren, men nu har jag haft ett svagt genomskinligt/vitt ett tag. Men igår kände jag för färg igen!

Körde dock med samma som innan på fingrarna.

Känns fräscht!

Jag kollade på en dansk dokumentär om en man som fick diagnosen Alzheimer som 49-åring. Då hade han redan varit dålig i ett och ett halvt år. Både hans mamma och svärmor dog i sjukdomen så han vet vad som väntar. Så grymt!

12 reaktioner på ”Nagelfix

 1. HM på vissa platser är hemska. I Täby C är den för det mesta i bra ordning. Den i Kista C är hemsk (eller var det sist o det var för all del ett tag sen).
  Naglarna var jättefina! Jag kör också klassiskt franskt även om jag sneglar på de modiga som vågar rocka loss m grönt glitter o så 😉.

  Gilla

 2. Alzheimer har vi f.ö. i min familj på båda sidor. Min farbror fick det relativt ung o dog sen av det. Hemsk utveckling när den kickar igång. Mormor min är 91 nu o har också Alzheimer sen ja 10 år tillbaka, kanske längre. Hon har äntligen fått plats på ett boende o tas väl om hand men det är så sorgligt att personligheten blir så förändrad o att hon bara vill ”hem”. Fast hem är inte där hon bodde innan äldreboendet utan hem är Norrland som hon flyttade ifrån vid 17 års ålder. Mig känner hon inte igen längre men hon verkar förstå att jag hör till familjen på nåt sätt.

  Gilla

  1. Det är en fruktansvärd sjukdom! Så hemskt när man inte känner igen nära och kära längre. Värst antagligen innan de är väldigt sjuka, då de fortfarande är medvetna om att de är sjuka. För de anhöriga är det värst hela tiden, dock.

   Gilla

 3. Håller med dig till 100% vad det gäller H&M, vill jag ha nåt därifrån då slutar det alltid med att jag beställer på nätet.

  Gilla

 4. Håller verkligen med dig om HM. Just det där med att dom trycker ihop så mycket det bara går på klädstängerna. Och sen trycker dom dit ännu mer.
  På ”mitt” HM där jag var idag är det dessutom ALLTID längsta kön till kassan Alltid.
  Och, ingen luftkonditionering alls i provrummet. Eller luft öht…Och det var ingen tillfällighet, det var likadant sist,
  Det luktade gympasal kan jag säga…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s