Varmt,varmt och varmare

Lika varmt idag! Det har varit sommarvärme eller till och med hetta sen maj nu. Ja, förutom över midsommar då det traditionsenligt var kallt och regn.

Förutom alla skogsbränder och foderbristen (lika hemskt båda! !) så är jag mer än nöjd med vädret!! Jag föredrar ju sol och värme framför snö och kyla. ALLTID!

Och så länge vi har svalt på kontoret så är det även okej att jobba. Men idag efter lunch så började jag svettas vid skrivbordet. Tog upp solfjädern jag har i väskan numera och fläktade mig en stund. Men det ville inte ge med sig, och jag kan ju inte knattra på datorn med en hand upptagen med att fläkta mig!

Tänkte att det var en j*kla vallning som aldrig tog slut! ! Efter några timmar fick vi ett mejl från en av cheferna att hon felanmält ventilationen. Det var alltså inte jag som hade en maratonvallning!! Tack!

4 reaktioner på ”Varmt,varmt och varmare

  1. Solfjädrar är kanonbra 🙂
    Fniss så skönt att det var fel på ventilationen o inte en vallning 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s