Svalt

Igår åkte jag hem till Carina efter jobbet. Vi åt lite och fikade och så satt vi som två pösmunkar i varsin soffhörna.

Uppdragna kjolar, varsin solfjäder (Tack Ewa!!) och varsin kylklamp som vi flyttade runt. I nacken, på huvudet och på bröstet. Så skönt!!

När jag skulle gå hem skulle Carina prompt ha in mig i sitt sovrum först. Hon är en ond människa!! I sovrummet hade hon nämligen haft en AC på några timmar så där var det så skönt och svalt! Hon såg minst sagt nöjd ut över att jag skulle hem och ut i hettan!

Jag duschade iskallt (jag vet, det sägs att man ska duscha varmt men jag kan inte förmå mig till det) och så tvättade jag håret. Tänkte att det skulle kännas svalt att lägga sig med blött hår. Men näää, det svalkade faktiskt inte alls. Det gjorde däremot fläkt och kylklampar!

Jag har sovit med fläkten vid sängen och 3 kylklampar i sängen. Och, faktiskt, så har jag varit sval hela natten!

8 reaktioner på ”Svalt

 1. Om det är en bords- eller golvfläkt du har så kan du sätta kylklampar eller en skål med isbitar framför fläkten, (i jämnhöjd med fläkten) då kyler man ner luften som blåser mot en (istället för att bara vispa runt varm luft). Tyvärr har jag inte någon typ av fläkt, men jag har haft korsdrag sovrum-badrum på kvällarna och nätterna, så att luften i alla fall rör sig lite. Jag har funderat på kylklampar i sängen, nu vet jag att det inte bara är jag som har konstiga idéer. 🙂 Hur var det med kondensen? Eller brydde du dig inte om att de blev lite blöta?

  Gilla

  1. Jag ska testa med skål med is, men jag måste komma igår att görs is! !
   Jag la klampar med lakan mellan mig och dem och struntade i att det blev kondens. Vad som helst, bara jag får svalka!! 😊

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s