Den lilla hemmafixaren

Jag hämtade ut det där paketet igår och så passade jag på att handla lite när jag ändå var i affären. Sen knatade jag hemåt och kastade av mig kläderna. Phu, så varmt! Då insåg jag att jag glömt paketet! Jag la ifrån mig det vid kassan när jag betalade för varorna och tog det inte sen. Men va f*n då!! På med paltor igen och så en rask promenad tillbaka till centrum. Som tur var så fanns det kvar så jag fick det! Annars hade det blivit en dyr present om jag skulle behövt köpa den en gång till!

Sen hem igen. Och så fyllde jag på dosetten och packade övernattningsväska för ikväll ska jag ha Puddingarna. Mys!!

När jag skulle lägga mig så snickrade jag ihop en egen liten AC!

Faktiskt så funkade det ganska bra! Jag var ganska skeptisk, får jag erkänna. Men jag behövde inte ens ha kylklamparna i sängen i natt!

Det var ändå vääääldigt varmt igår, både ute och inne. Det här var vid 19-tiden.

6 reaktioner på ”Den lilla hemmafixaren

  1. Men du drog för alla fönster som hade sol mot sig? Samt stängde alla dörrar och fönster?? Då håller man värmen ute och får det svalare på insidan… Öppnar man så kommer även värmen in 😉

    Gilla

  2. Roligt att det funkar med hemmagjorda ACn!
    Själv satt jag ute på baksidan på em-kvällen, där är morgonsol och i skuggan med lite fläktande vind så var det riktigt skönt.
    Korsdrag på övervåningen gjorde att det faktiskt gick att sova, sedan misstänker jag att jag äntligen har vant mig lite. Äntligen! Det har gått långsamt för tanten! 😉

    Skönt att du fick tillbaka paketet.

    Gilla

    1. Ja, till slut vänjer man sig väl. Lite i alla fall…
      Ja, hjärnan är väl kokt, eller nåt!! Glömma paketet, det var ju därför jag var i affären över huvud taget!! Suck!! Men,men nu fick jag röra lite på mig, det var väl bra!

      Gilla

Lämna en kommentar