Bio och svalka

Igår hade Carina och jag bestämt att vi skulle se Whitney på Grand. Den började 18 och jag jobbade till 17 så jag skulle hinna precis. Men snett emot Grand ligger en affär som har så mycket fint, möbler och heminredning och småsaker. Så jag tog komp och tänkte att jag kanske kunde hitta nåt till Systeryster. Åker glad i hågen från jobbet och knatar till butiken. Som har semesterstängt! Men ååååå!! Knatade runt lite men hittade ingen annan butik med nåt som ropade ut Systeryster. Typiskt!

När Carina kom så gick vi till bion för att köpa biljetter.

Anna-Lotta hade sett den och den var bra!

När vi säger att vi vill ha 2 biljetter till den så säger biografkillen: Tyvärr, den filmen går inte, salongen är för varm.

Eeeeehhh, jaha?? Nej, ventilationen pallade inte i den här värmen, så de var tvungna att stänga den salongen.

Snabbt började vi kolla om det kanske gick nån annan film som verkade bra. 18.20 skulle Anders, jag och hans 23 andra kvinnor börja.

Så vi köpte biljetter till den. Sen satte vi oss på ett fik och tog en glass medan vi väntade.

Filmen var bra!! Vilken sjuk snubbe han är! Att han ställde upp på att bli filmad?!?! Det var en del i hans beteende jag kunde känna igen från killar genom åren. .

När jag kom hem var det svalt i vardagsrummet men riktigt varmt i sovrummet. Ändå så har jag rullgardinen nere på dagen för att inte solen ska komma in! I ren desperation så tömde jag fönsterbrädan och öppnade vidöppet! Och eftersom det blåste lite igår så vädrade det ur bra! Så när jag skulle lägga mig lät jag det vara så. Jag kan inte dra ner rullgardinen med fönstret så mycket öppet,men hellre ljust än hett! Och det har varit riktigt skönt inatt!! Det har känts svalt! Kollade på termometern på morgonen och det var ”bara” 25° i sovrummet. Nu känns det svalt!!

2 reaktioner på ”Bio och svalka

  1. Ja det var lite väl varmt igårkväll även i mitt sovrum som bara har sol på f.m. o stått i skugga fr lunch. O så bor jag längst ner. Inte precis i markplan men öppet fönster kändes inta aktuellt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s