Mini-träningspass

Idag har jag ränt som en tätting mellan våra 2 byggnader på jobbet, av olika anledningar. Ner 2 trappor, ut i HETTAN, ner 2 trappor, fixa en grej, upp 2 trappor, ut i HETTAN, upp 2 trappor. Upprepa detta x antal gånger så kan ni kanske föreställa er graden av svettning sen?!

Och nu när jag kom ner på tunnelbaneperrongen så var det 9 minuter tills tunnelbanan skulle komma. Och jag brukar ju alltid röra på mig men nu gick jag RASKT. Tänkte att eftersom det ju faktiskt är hyfsat svalt så var det lika bra att köra på! Fast jag tror att folk undrar när man kommer 3:e och 4:e varvet. Fniss!! Sen undrar de inte längre, då vet de. Hon ÄR knäpp!!

2 reaktioner på ”Mini-träningspass

  1. Det var verkligen träning i vardagen. 🙂
    Men svala t-banestationer är väl nästan enda stället som man kan tänka sig att anstränga sig om man inte har tillgång till träningslokaler med AC. Jag tycker du är smart som tar en rask promenad där. Själv gick jag raskt bort till återvinningen med plast och kartonger (tre stora kassar vägde nästan ingenting) vid 21.30, men egentligen var det fortfarande för varmt för att anstränga sig, jag blev lite yr.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s