Skäggiga damen

Igår kände jag att jag hade ett skäggstrå precis under hakan. Kämpade framför spegeln med att försöka först ens få syn på det, och sen dessutom få tag i det med pincetten. När jag fixar med det får jag plötsligt syn på ett till. Ett långt, svart strå nere på halsen! Vid sidan om adamsäpplet.

Men så snyggt! Det måste ju ha suttit ett tag eftersom det var så långt. Och ingen har sagt nåt!!! Där har jag aldrig hittat svarta strån innan, men jag börjar undra om jag ska bli helt klädd i päls??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s