Fix o mys

Jag åkte till vänner som jag är blomvattnare hos efter jobbet. Spolade lite i alla kranar så det inte ska lukta i avloppen, öppnade och vädrade, la undan post och vattnade alla blommor. Sen knatade jag till thaisalongen och fick massage 1 timme. Heeeelt underbart! Svalt i rummet och bara ligga och bli knådad!

När jag kom hem satt jag på balkongen och åt och läste en stund innan jag gjorde mig iordning för sängen. Skön kväll!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s