Snaaaart

Imorgon jobbar jag 14-20, så halva dagen ledigt. Och, på fredag går jag på SEMESTER!!!!!! Tog en dag extra, frågade om det funkar och det var okej!!!! Ska bli så skönt! !

Idag tog jag bilen till jobbet. För efter jobbet skulle jag åka till Långtbortistan och hämta de kläder jag glömde hos Systeryster sist. De skulle inte vara hemma så vi bestämde att hon skulle lägga dem i en påse på baksidan. Så jag plockade upp den och lämnade en annan påse med en liten present i.

Men nu är jag hemma igen. Ska vattna blommorna på balkongen. De är torra jämt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s