Oväder

Igår kväll åkte jag över till Anita. Och efter ett tag kom både Gudsonen och Nästanguddottern oxå! Vi satt ute på altanen och åt och babblade hela kvällen. Sen åkte Gudsonen till kompisar och vi flyttade in i vardagsrummet och kollade på en film, Allied, med Brad Pitt. Den var riktigt bra! Så hemsk historia!

Balkongdörren och sovrumsfönstret var i vanlig ordning helt öppna när jag kom hem och gick och la mig. Vaknade nån gång i natt/tiiiidigt imorse av att det åskade HÖGT. Och så började det regna vääääldigt mycket. Och när jag kände att det stänkte på mig i sängen så insåg jag att jag nog måste stänga fönstret. Kliver upp, och står med fötterna i en pöl! Alltså verkligen en pöl!! Stänger fönstret snabbt och ska hämta en trasa, men tittar först in i vardagsrummet.Tänker att där är ju hela balkongen mellan regnet och dörrhålet alla fall. Men det är en jättepöl även där! Fick ta ett gammalt lakan till slut för att få upp allt vatten! Så nu är i alla fall delar av sovrumsgolv och parketten i vardagsrummet våttorkade! Men det var kanske inte vad jag kände för att ägna mig åt så dags…

2 reaktioner på ”Oväder

  1. Hahahahahaha, verken du ville inte så va du tvungen att städa mera även om de blev lite tidigt på morgonen.
    Hoppas verkligen de inte blir sånt oväder när vi åker båt 😱

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s