Shopping i MOS

Efter att jag sovit en stund till efter att jag tömt de ofrivilliga inomhuspoolerna på golven så kom Anita och Nästanguddottern och hämtade mig efter frukost. Vi åkte till MOS (Mall of Scandinavia) och kollade lite i affärer. Jag köpte en liten smart grej till M och ett par skor!

De var på rea på GinaTricot för 120 kronor! Och de var sköna! När jag skulle betala så frågade tjejen i kassan om jag var medlem och jag sa nej. – Om du blir medlem så får du 50% på rean. Jag blev medlem och med skor för 60 kronor!!

Sen åt vi lunch på Caliente, tapasälskare som vi är!

Så gott! ! Sen knatade vi runt en liten stund till innan vi köpte med oss Nutella-cheescake och åkte hem till Nästanguddottern och fikade på hennes balkong. Väldigt gott!! Men både jag och Anita blev lite illamående. Det var nog lite mycket, trots att jag inte åt riktigt hela.

Nu har jag legat på soffan och vilat ett tag. Skönt! ! Är lite trött idag. Släkte 2.30 igår och sen upp och ta hand om en massa vatten mitt i skönhetssömnen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s