Inte många knop

Jag gjorde inte många knop igår kväll. Bara svettades och fläktade mig. Och så fixade jag naglarna, det var det enda jag tog tag i. 

Carina sladdade förbi och hämtade en weekend-väska som hon fått av mig, så vi stod på gården och babblade nån minut. Sen upp till soffan igen. Jag hade trott att det skulle bli lite friskare i luften efter allt regn, för det kom ju en ganska rejäl skur till. Den gången regnade det rakt ner, dock. Inte in i min lägenhet! Men det var så otroligt kvavt och fuktigt. Carina messade senare och så skrev hon att hon undrade hur hög luftfuktighet det var. – 200%, i alla fall runt mitt ansikte, svarade jag som jämt svettas mest och först i just ansiktet.

När jag skulle lägga mig stod det helt still i sovrummet. 27 grader, trots att det ”bara” var 22 ute. Så fram med fläkten! Ställer den i fönstret så att den blåser in den svalare luften i rummet. Så skönt! Den har fått stå på hela natten.

Nu sitter jag och har just ätit klart min frukost. Tror jag ska sätta mig en stund på balkongen och läsa min bok. När jag ser ut genom fönstret så verkar det inte blåsa det allra minsta idag. Inte en gren rör sig på träd och buskar. Men om det kommer en liten vindpust så fångar jag den mer troligt på balkongen än inomhus. Och solfjädern får följa med ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s