Hemma igen

Skönaste på hela kryssningen var att sova i en sval och mörk hytt!! Så himla gott jag har sovit!!

Men resten av kryssningen var oxå bra. Vi började med en drink i en pub när vi lämnat väskorna i hytten. Satt och tittade ut när vi åkte genom skärgården. Så fint!

Sen bytte vi om och gick och åt buffén. Jag åt mest räkor. Mmmm!

Sen satt vi och kollade på när folk dansade och lyssnade på banden. Ett band var riktigt bra, Stockholm Jukebox. Inte dansband, utan de körde covers, bra musik och de var kul på scenen.

Idag åt vi frukost i lugn och ro, sen gick vi till puben och var med på en quiz. Hrm Hrm. … 3 rätt av 10 hade vi visst. Fniss!! Sen lyssnade vi ett tag på banden igen, kollade lite i tax freen och så köpte vi lunch och tog med ut och satt och åt. Då sken solen, på förmiddagen var det helt dimmigt!

Sen knatade vi ner i hytten och stängde väskorna och låg ovanpå och babblade innan det var dags att stiga iland. Så lugnt och skönt! Och så kul att titta på folk. Så mycket olika sorters människor det finns.

2 reaktioner på ”Hemma igen

  1. I dag har jag läst om flera som har åkt på kryssning och njutit av svala båtar, det kanske vore en idé! Hittar jag ingen som vill åka med mig så får jag väl åka ensam, svalka låter så frestande.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s