Tänka till

Mulet när jag vaknade så Carina och jag insåg att det inte är strandväder. Men att det är mulet innebär icke att det är svalt. Så var hittar vi svalka idag?? I ett inomhuscentrum!
Jag har ätit frukost nu (och nu börjar jag svettas…Det gjorde jag inte på en gång, men nu gick temperaturen över en gräns, tydligen. Jag är plaskblöt trots att jag bara sitter still) och ska bara tämja frisyren så åker vi sen. Ska plocka upp Carina.
Carina var hos mig en stund på kvällen igår. Jag körde tvättmaskinen och tumlaren för runt, medan vi satt på balkongen. Enda stället man kan sitta utan att smälta bort. Det fläktade lite och solen ligger inte på efter 16.30 ca. Så att sitta inne och se på TV är bara att glömma! När hon åkt hem vid 21 så satt jag kvar ett tag till och läste. Sen in och duschade iskallt, på med fläkten i sovrummet och solfjädern att vifta med. Jag brukar aldrig kunna sova utan att ha nåt över mig, men den här sommaren går det inte att ha ens ett lakan. Framåt tidig morgon brukar jag kunna dra på mig lakanet.
Jag vill bara förtydliga att jag klagar inte på värmen! Jag bara konstaterar att det är väldigt varmt! Jag tycker att det kunde vara några färre grader, men hellre så här än vinter, kallt och snö!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s