Regn och sol

När jag vaknade i morse vräkte regnet ner. Vi åt frukost i lugn och ro och sen löste vi melodikrysset. Sen sprack det upp och solen har lyst hela dagen. Och det har fläktat skönt! L gick över till Dottern och har fixat med renoveringen. M och jag har skrotat hemma, suttit och babblat på tomten, lagat en äppelkaka och badat. Nu har vi gått över till Dottern med familj och ska äta middag här med dem. De var hos oss och åt igår. Så mysigt att vi är så nära!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s