Alla väder

Vaknade till grå himmel idag. L åkte direkt till Dottern och fixade med renoveringen. M och jag åt lång fulle och tog det lugnt. Sen sprack det upp så vi gick ut på tomten och babblade. Hon började packa ihop och jag diskade och sen kom L tillbaka. Då tog jag en promenad bort till Dottern med några saker som är deras och när jag kom tillbaka så var M och L redo för hemfärd.

Jag vinkade av dem och så tog jag fram min bok och en solstol.

Satt i bikini och läste och mös ett tag. Efter ett tag så hörde jag hur det mullrade en bit bort. Och snart såg jag att det började komma mörka moln. Så jag hoppade i plurret och gjorde dagens tvagning. Hann precis in så brakade det loss!

Vräkte ner och åskade!! Men inga blixtar!

Nu sitter jag inne och myser i stället.

2 reaktioner på ”Alla väder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s