Bra dag

Satt ute i solen i flera timmar.

Så skönt!

Sen hoppade jag i plurret och tvättade mig, och hoppade i bilen och åkte till stan.

Jag var först till Dollar Store och tittade lite. Köpte bara några småsaker. Sen in till själva Arboga och kikade i några affärer utan att köpa nåt. Sen in på Coop och handlade lite matvaror innan jag åkte tillbaka ut i skogen. Fikade ute när jag kom hem igen. Mulet men inget regn. Nu ska jag fortsätta att läsa boken, som är så bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s