Sol

På förmiddagen var det lite halvmulet när jag satt ute. Var in och skulle klä på mig nåt respektabelt, plocka av smultronen och gå över till Dottern med familj. Tjejerna älskar smultron och sen åker de hem idag. När jag står inne och ska dra på mig shorts hör jag 2 små röster ropa på mig. Då kom de!!

Så vi plockade smultron tillsammans. Sen ville tjejerna ”köra” min bil så vi hoppade in (jag drog åt handbromsen hårt och hade inte nyckeln i så klart).

-Vart ska vi köra då, frågade jag.

– Till London, svarade de båda. Jaha, ja, så vi tog en snabbis till London! Fniss!

Gick med dem en bit på vägen när de skulle gå, för tjejerna ville inte säga hej då än. Så gosigt!!

Sen sken solen så jag svidade om till bikini och har solat och badat hela dagen.

Fika måste man och hinna med mellan alla måltider.

Och nu framåt eftermiddagen så blev det en skvätt sangria.

Jag har varit i plurret och tvättat mig nyss och nu sitter jag i skuggan av en stor björk. Om jag tyckte det var mycket björkfnuttar hemma så var det ingenting! Hela luften är full av dem, och de är Ö V E R A L L L T! I köket, sängen,kaffekoppen….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s