Gjort liiite nytta

Efter frukost gick jag ut på tomten och plockade in några grejer M lagt på tork. Och så tog jag upp 2 högar som var ihopkrattade och la i skottkärran. I den låg redan en del, och jag plockade dessutom av en del vissna blommor från luktärten och sen knatade jag iväg med skottkärran och tömde den. Det var dagens arbetsuppgift!

Nu sitter jag i fåtöljen och läser.

Lugnt och skönt och alldeles tyst här i skogen. Ingen blåst som får träden att låta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s