Uppehåll

Vaknar till grå himmel idag med. Men än inget regn! Det regnade från mitt på dagen igår, och fortfarande sista gången jag var ut och kissade vid 24. Så idag vore det trevligt med uppehåll så jag kan vara ute.

Jag satt och läste mest igår. Skulle lyssna på sommarprataren kl 13, men tråkigare röst fick man leta efter. Jag orkade i 10 minuter!

På kvällen kollade jag på 2 filmer. De var bra! En handlade om sexmissbrukare och en om 2 väninnor som båda skulle gifta sig. Den var rätt kul!

4 reaktioner på ”Uppehåll

  1. Hmm igår regnade det bara varje gång jag skulle ut! Så idag får det gärna vara uppehåll när jag ska ut. Behöver fylla bil med saker idag också. Och det är värst vad mycket prylar man får plats med i en liten bil…..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s