Varierat

På förmiddagen så värmde jag vatten och diskade och så samlade jag ihop soporna. Sen hoppade jag i plurret och blaskade av mig. Vad snabbt vattnet blivit kallare!! Det är Hjälmare kanal jag badar i och det måste ha sjunkit flera grader de senaste dagarna. Och nätterna…

Sen packade jag in alla soppåsar och en kasse med pantflaskor i bil och åkte först till soptunnan och sen in till Arboga. Satt på ett fik en stund med en kopp te och sen handlade jag innan jag åkte tillbaka till stugan. Då hade solen kommit fram så middagen har ätits utomhus. Mysigt!

Kossorna har varit i en annan hage ett tag, men nu är de tillbaka här. Och de rymmer! Sist hittade vi dem titt som tätt lite överallt. Bland annat i trädgården när man skulle på dass. Inte så kul! Vet ju inte hur tama och snälla de är. Så jag får väl hålla lite utkik när jag är ute. En tjurkalv spatserade nyss på vägen. Men när jag närmade mig skuttade han in i hagen igen.

8 reaktioner på ”Varierat

  1. Vad du än gör tveka inte! Skaffa en käpp och ha placerad utanför dörren. Skulle de dyka upp så är det bara ta käppen , göra dig stor och med basröst tala om att de kan ge sig iväg för där ska de inte vara. Gå emot dem och vifta bestämt med käppen så lär de gå iväg. Går att styra dem om du vill det…..
    Sen kan det ju vara bra att veta att här nere finns ett uttryck i följande stil:

    Vederbörande var snäll men där är kossorna på öland också……

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s