Dra mig

Det är så skönt att vakna av mig själv och sen kunna ligga kvar ett tag och bara låta tankarna vandra som de vill. Genom fönstret i storstugan som jag kan se från kammaren så ser jag om solen skiner eller inte. Skiner den vill jag ut! Men idag såg jag inga solstrålar. Och mycket riktigt var himlen grå när jag klev upp.

Igår förberedde jag mat till idag. M och L kommer ikväll, och jag ska bjuda på en kräft-cheesecake.

Hittade receptet i en tidning och tycker det låter smarrigt. Jag ska tala om när vi ätit av den om det stämmer! Den var i alla fall enkel att göra!

På dagens att-göra-lista står att fixa naglarna och ta bort hår på benen. När jag skrotar runt här i min ensamhet så har jag inte brytt mig om lurviga ben och avskavt lack. Men idag tänker jag ta tag i förfallet.

3 reaktioner på ”Dra mig

  1. Visst är det härligt att vakna utan väckarklocka. Efter en sån morgon blir hela dygnet bra. 🙂 Hoppas maten smakar. Den lät åtminstone riktigt smarrig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s