Hemma på min gata i stan

Jag vaknade strax före 9 i morse och tassade upp och satte på kaffe, sen gick jag ut och kissade i en buske. När jag blaskat av händerna och är på väg in igen så kommer M nertassande från övervåningen. Hon brukar aldrig vakna så tidigt av sig själv! Men nu gjorde hon det. Så vi år frukost tillsammans och satt och babblade. Sen väckte vi L lagom tills att Melodikrysset började, och så löste vi det tillsammans.

När det var slut så packade jag in min necessär i bilen och åkte hem. Jag ska på fest ikväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s