Kul fest

Festen var jättebra igår! Först samlades alla hemma hos födelsedagsbarnet, och vi fick lite bubbel och minglade en stund. Sen delades vi in i lag och skickades ut på stan på poängjakt. Vi skulle bl.a. ta en selfie med 2 ur laget och en hund, få tag i en cigarr, samla visitkort och autografer med mera. En del saker kunde man samla flera av, och få poäng per sak. Nåt runt skulle vi hitta, och mitt lag lyckades hitta 5 CD-skivor som låg i en slänt!

Sedan samlades vi alla i en festlokal, och fick lämna in vårt resultat till domarna. Tyvärr vann vi inte, trots 40 uppblåsta ballonger! Men det var kul!

God mat bjöds det på, och 2 killar som spelade och sjöng, och det var även allsång och lite tal. Och självklart dans efter middagen! Anita och jag tog oss hem tillsammans och det var ju Midnattsloppet på söder igår. Vi trängdes rätt bra med M A S S O R av folk när vi skulle knata ifrån festen. Till slut lyckades vi i alla fall ta oss igenom folkmassan och komma utanför avspärrningarna och få tag i en taxi. Det var rätt skönt att komma hem och krypa ner i sängen efter en intensiv, men rolig dag!

2 reaktioner på ”Kul fest

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s