Åh, nej!!

Jag kände just ett skäggstrå på hakan,så jag gick till min necessär för att hämta pincetten. DEN VAR INTE DÄR!! Jag använde den hemma i lördags (de svarta stråna som bildar mustaschen syntes väldigt väl hemma i badrummet) och av gammal vana satt tillbaka den i badrumsskåpet.

Jag som nästan dagligen använder pincetten måste alltså klara mig utan nu. Och kom inte och säg att det bara är att köpa en ny. Vet ni hur svårt det är att hitta en bra pincett?? Antingen så är de för vassa så att de knipsa av stråna, eller så går se inte ihop tillräckligt tätt, så stråna glider imellan. Så jag kommer komma hem härifrån med mustasch, helskägg och ett ögonbryn. Snyggt!

6 reaktioner på ”Åh, nej!!

  1. Åh, stackars dig. Jag förstår precis 😊 Hittar man en bra pincett så håller man hårt i den! Håll ut ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s