Fel tid

Min blogg visar tydligen fel tid med 2 timmar. Igår gick jag in på appen på mobilen men jag kan för mitt liv inte hitta var eller hur jag kan ändra på det! Jag får se om jag kan hitta det när jag är hemma och går in via datorn i stället. Annars får ni stå ut med det, tyvärr.

Idag var det sol när jag gick upp! Lite blåsigt och svalt, men sol!

Tog med frukosten ut. Men jag hann inte ens dricka ur kaffet så var hela himlen grå. Nu har jag gått in och klätt på mig, i bikini frös jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s