Lite låg

Igår försökte jag få tag i några vänner, när jag började tröttna på att sitta på balkongen för mig själv. En fick jag inte tag på alls, och en annan var upptagen o.s.v. Så är det ju ibland. 

Men tyvärr så kände jag mig lite låg och smådeppig. Så där som det kan bli ibland när man är ofrivilligt ensam. Och då får jag ett sms från en nära som oxå är deppig. Mer deppig än jag, jag var ju bara lite tillfälligt låg. Och det gör så ont i mig! Det finns ju inget jag kan göra för att det ska bli bättre för den personen! Man känner sig så maktlös, för man vill ju inget hellre än bara ”fixa” det! Allt jag kan göra är att finnas där, höra av mig. Och jag vet att det räcker långt, av egen erfarenhet, men det tar ju inte bort deppen.

Det är inte lätt att vara människa.

2 reaktioner på ”Lite låg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s