Kul att vara tillbaka på jobbet

Jag började med att hälsa på alla, vilket är roligast! Sen letade jag reda på min stol som var på en annan plats och sen upptäckte jag att min dator var borta. Och det, fick jag veta, var på grund av att den fått nåt virus. Hu då!! Så lånedator ett tag. Satte igång att gå igenom några hundra mejl… Det är det jobbigaste när man varit borta ett tag. Sen avstämningssamtal med el jefe. Efter det så började jag jobba ”på riktigt”. Alltid lite ringrostig när man inte jobbat på ett tag, men så vips så är man inne i det igen!

När jag kom hem så mejlade jag en massa uppgifter till Samsung. De har nån kampanj att om man köper en S9 nu så får man trådlösa hörlurar gratis. Så det vill jag ju ha! Sen värmde jag mat och åt innan jag la mig i sängen och läste.

Rätt nöjd med min första arbetsdag, ändå!

4 reaktioner på ”Kul att vara tillbaka på jobbet

  1. Hade jag inte haft någon dator när jag kom tillbaka till jobbet hade jag blivit rädd att jag fått sparken. 😀
    Välkommen tillbaka till jobblivet!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s