Åldersnoja

När jag fyllde 30 så sa en av mina kompisar att nu var vi i yngre medelåldern. Jag höll på att smälla av!!

-Jo, men nu skulle de skriva i tidningen typ, ”kvinna i yngre medelåldern blev…..” om det hände dig nåt! Och jag kunde se det framför mig och insåg att det nog stämde. Minns att det kändes som att gå från tonåring/ungdom direkt till medelålders.

Igår fyllde Carinas äldsta dotter 30. Gissa vem som hälsade henne välkommen till yngre medelåldern?? Hon blev lätt chockad!! He he!!

Det är lustigt det där med ålder. För nu vid 54 så känner jag mig inte så som jag såg på 54-åringar när jag var runt 20. Nu har jag verkligen inga problem med att vara i 50-årsåldern.  Men jag inser ju ibland att för de i 20-30-årsåldern är jag väl en tant. Jag minns ju som sagt hur jag såg på dem som var äldre. Jag trodde att vid den åldern så gjorde man väl inte si eller så, till exempel. Nu inser jag att inuti är man i stort sett samma hela livet, skulle jag tro!

4 reaktioner på ”Åldersnoja

  1. 59 år , och ingen tant , såg ju nästan äldre ut när jag var 30 , med tanke på kläder och permanentat hår !

    Gilla

      1. Nej , kanske inget fel med att vara tant , tänker på tant grön, brun o gredelin ! Och varför måste man delas in i något fack ? Blir lite arg på det uttrycket !

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s