Skön morgon

Idag börjar jag jobba 9.45. Och istället för att sova in i det längsta så gick jag faktiskt upp i god tid! Mot min instinkt! 😉

Så jag hann med lång frukost framför datorn.

Så skönt! Läste lite bloggar och beställde en kofta. Jag har letat efter en svart kofta ett bra tag. Inte en vanlig,enkel, utan en med nåt lite extra. Inte i en enda affär har jag hittat nån och inte när jag scrollat runt på nätet innan heller. Men nu så! Hoppas bara den är bra när den kommer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s