Härlig söndag

Vad jag behövde få en till sommardag igår!! Jag verkligen njöt av den!

Det var inget att se på TV tyckte jag, så jag satt rätt länge på balkongen och läste. Drack inte upp den där kaffedrinken, dock. Det mesta åkte ut, men det var gott att sippa lite. När jag gick in från balkongen så vek jag 2 maskiner tvätt och bäddade rent i sängen. Sen kröp ut ner i rena lakan och låg och läste en stund innan det var dags att sussa. Mysigt!

I morse fick jag se en sak som jag måste ta tag i snarast.

Dels är den väääldigt lång, och så sträcker den sig mot ljuset. Ha ha ha! Dags att kapa.

Ha en bra måndag!

4 reaktioner på ”Härlig söndag

 1. Det ser ut som om alla dina växter vill mot ljuset. 🙂 Annars var det ett fint hörn med växter och skåp

  Gilla

  1. Ja, jag måste vrida och vända på dem lite. Och beskära och binda upp.
   Tack! Jag gillar det där gamla skåpet, men ibland får jag för mig att jag ska måla det vitt. Men jag vågar inte! Tänk om jag förstör det??

   Gilla

   1. Jag skulle Absolut Inte måla skåpet!
    Jag tycker att det är så synd att folk målar på fint, oskadat trä, ofta blir ytan ”död” efter att man har lagt på ett tjockt lager vitt (eller svart). Jag har vuxit upp i ett hem där alla vackra 50&60-tals möbler täcktes med vit färg som förstörde dem totalt, Så synd och det gick inte att få bort det igen.

    Måla på skadade möbler och framför allt nya (billiga) massproducerade möbler, gjorda på billigaste möjliga sätt av billigaste möjliga material, som inte har något värde större för att de inte är hantverksmässigt gjorda.
    Om du gillar skåpet så tänker du förmodligen inte sälja det, men det kan ju ändå vara värt att tänka på att du förmodligen reducerar värdet ordentligt med färg. (Och jag skulle gråta om jag såg det. 😉 )

    Men detta är ju förstås min åsikt och möbeln är din. 🙂

    Gilla

   2. Ja, det är så jag oxå tänker. Jag gillar vitt, men det går ju inte att ångra sen, och skåpet ska ju liksom vara som det är nu. Så jag kommer nog aldrig ta steget och måla det.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s