Tuff natt

Jag brukar sällan ha svårt att sova. Det är ju min hobby, jag älskar ju att sova!

Men i natt var det inte det minsta hobbylikt. Först tog det timmar innan jag ens somnade. Vände och vred mig i sängen. Sen måste jag ha somnat för då hade jag en så himla otäck mardröm! Riktigt läskig och jag var så rädd!

Mitt i allt så drömde/tänkte jag att näää, imorgon kommer jag inte kunna jobba. Jag kommer ju vara helt slut. Och visst är jag trött och som lite .. Ja, jag vet inte? Omskakad? Jag har liksom kvar lite av den otäcka känslan från natten.

Men jag har masat mig iväg, så klart. Jag är ju inte sjuk! Och det är så vackert ute! Sol och lite dimmigt. Så det kommer bli en fin dag!

Jag får se det positivt, inget som händer idag kan vara så illa som nattens mardröm i alla fall! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s