Spärr

Fredag! Helg på ingång! 🤗

När jag kom till tunnelbanan och la mitt kort på läsaren så lös det grönt. Men spärren öppnade sig inte. Eeeehhhh…. Jaha?

Jag gick till den bredvid och la kortet på läsaren: kortet redan bekräftat. Och så lös det rött! Men va f*n??

Jag såg att en kille till hade samma problem, han stod och såg förvånad ut när jag kom. Nu hade han flyttat sig till spärren jag först varit vid. Och plötsligt, utan att han läst av sitt kort än, öppnade sig de dörrarna!

En annan kille kom just då och föreslog att jag skulle gå igenom med honom. Och jag tog tacksamt emot erbjudandet! Jag har ju giltigt kort! Och när han läste av sitt kort så funkade det faktiskt! Båda två kom igenom. Phu!

Det är inte lätt när det är svårt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s