Lite småhuslig

När solen gav upp så gav även jag upp och gick in. Jag rensade ur några koftor som jag aldrig använder. Har tänkt ta lite i taget och rensa ut alla garderober. Och så kom jag på en smart grej!

I paketet med födelsedagspresenter hade de använt såna där vita, fluffiga, frigolitaktiga bollar som stötdämpning. Och de hade tagit lukt av det jag köpt (kan ju inte avslöja vad det är innan födelsedagsbarnen fått dem). Så jag stoppade dem i såna där små tyg(organza??)påsar som man ibland får smycken i. Trolleri, nu var det doftpåsar!

De som blev över tömde jag ner i strumplådan. Så de kom till användning istället för att bara slängas! Ibland är jag bara så smart! 😉

Nu har jag tömt diskmaskinen, torkat av skåpluckor i köket och ätit lunch. Kollade lite vad det går för filmer. Hade en tanke om jag skulle fråga pappsen om vi ska gå på bio. Men jag hittade ingen film som jag fastnade för som jag tror att han oxå skulle gilla. Så jag tar nog en hemmadag och kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s