Hej och hå

Som jag kämpade på med träningen idag!!

I vanlig ordning rann svetten om mig och benen darrade när jag gick upp för trappan hemma. Heja mig!

När jag hade druckit en massa, ätit lunch och duschat så knatade jag upp till centrum och gick in på Nordea. Har ett konto där som jag inte använt på flera år. Och nu fick jag ett kontoutdrag där det stod jag övertraserat med drygt 100 kronor. Det var ett trick! Jag sa att jag ville avsluta kontot då jag inte använder det ändå, och han avskrev skulden. Det var nån avgift för internettjänster som gjort att det var övertraserat. Så nu blev det äntligen av att jag avslutade det!

Sen till jobbet, och nu har jag jobbat klart och är på väg hem. Suss gott!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s