Middag på stan

Igår efter jobbet träffade jag Wilbur på restaurangen i botten på Stadsteatern. Vi tog in varsin kantarelltoast och så satt vi och babblade i några timmar.

Så värdefullt med vänner som man är nära och har känt länge! Vi har hängt ihop sen 6:e klass, i vått och torrt, i sorg och glädje. Vi känner varandras familjer, vet vilka vi är och var vi kommer ifrån. Och att Wilbur dessutom är en klok och oerhört varm människa gör att jag än mer uppskattar henne och vår vänskap!

När jag kom hem till centrum så knatade jag in och köpte lite lunch till idag och sen hem och kollade lite på TV innan jag somnade. Idag jobbar jag kväll, så frukost framför datorn och nu ska jag byta om och gå och träna. Phu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s