Sol och svalt

Igår när jag kom hem så bara tog jag på mig myskläder och la mig i soffan och läste direkt när jag hade ätit middag. Huvudvärken var inte så stark att jag behövde ta ett piller i alla fall. Sen kollade jag lite på TV innan jag slocknade. Sov som en sessa i natt. Vaknade till 1 gång bara men då somnade jag om direkt. Så skönt!

Idag sa de på väderleksrapporten att det ska bli 17°, så jag tog en fleecejacka på mig. Vill inte huttra som igår! Hellre att jag får ta av den på vägen hem, om det skulle vara för varmt.

Jag ska på utbildning hela dagen idag. Säljkurs, som några redan varit på och sa var riktigt bra! Så det ska bli skoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s