Vilken dag!

Tänk att det fortfarande är tillräckligt varmt för att kunna sitta på balkongen i bara bikini! Jag satt några timmar efter att jag ätit min frukost och njöt i solen med min bok. Underbart!

Vid 13 så kom Rebecka och vi knatade till Curves tillsammans. Hon var med för första gången och hon gillade det så hon skrev in sig och ska fortsätta gå. Kul! Jag tränade medan Tina visade Rebecka alla maskiner och hur de funkar. Sedan fikade vi tillsammans och Rebecka skrev på och betalade för medlemskapet. ”Vårt” Curves har firat 10-års jubileum hela helgen så de bjöd på fika med hembakta bullar efter träningen. Lyxigt! Sen knatade vi ut i solen igen och jag gick upp och satte mig på balkongen en stund till. Så himla skönt i solen! Sen har jag tagit hand om alla blommor och växter, och nu ska jag fixa lite annat.

Hoppas att ni haft en fin söndag och har kunnat njuta av det vackra vädret!

4 reaktioner på ”Vilken dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s