Det stinker

Igår började det lukta så illa hemma. När jag kom ut i hallen luktade det bajs! Urrrk! Jag sniffade mig ut i badrummet och insåg att det var ur handfatet lukten kom. Så jag tänkte att det kanske är dags att rensa avloppet. Även om jag inte riktigt tror att det är problemet, men husvärden lär säga att jag ska testa det först, i alla fall. Så jag skruvar loss vattenlåset, tror jag att det heter.

Och visst, lite guck var det ju där som jag tog bort. Men det blåste nu ur hålet och den luften doftar inte hallonpaj direkt!

När jag ska skruva ihop allt igen så spricker vattenlåset…

Precis under gängorna sprack det. Så nu kan jag inte använda handfatet och det luktar blä ända ut i hallen! Har felanmält och de kommer på onsdag. Så tills dess borstar jag tänderna i köket och får väl stå ut med stanken.

6 reaktioner på ”Det stinker

  1. Testa att hälla ättika i, det funkar bra mot alla ovälkomna dofter, du kan även ställa ett glas med ättika i badrummet. Det ska vara 24 procent. Finns i alla matbutiker.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s