Mot jobbet i ottan

Klockan är bara strax efter 6 och jag är redan på väg mot jobbet. Men, inte för att börja jobba extra tidigt. Jag ska på yoga!

Vi har friskvårdsvecka på jobbet och det är en del olika pass vi fått anmäla oss till. Vi har 1 friskvårdstimme i veckan avdraget (om man tränar) i schemat, men vi kan inte gå och träna under arbetsdagen i normala fall. Men den här veckan har de trixat med schemat och vi har fått önska vilken träning vi vill gå på. Så yogan börjar 15 minuter innan min arbetstid, och jag får komma till kontoret senare. Lyxigt!

Jag tog isär min rockring igår och tog med den, gummiband och tyngderna till anklar och handleder till kontoret igår. Talade om att alla fick låna om de ville köra lite miniträning på rasten. Och El Jefe hade med mini-pingis. Så vi kan spela om vi vill!

Så nu j*klar kör vi så det ryker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s