Jag, en vandrande träningsvärk

Den där ”lugna” yogan igår… Den måste ha varit smyg-intensiv!! Jag har tamejsjutton ont överallt idag!

Ja, ja, träningsvärk är ju bra och den går över. Som tur är! Fast ska jag spä på den. Ska hem, äta, byta om och sen:GÅ OCH TRÄNA!! Ha ha!! Rebecka har ju just börjat på Curves så jag har lovat att gå med henne nu i början. Lättare att komma igång om man har sällskap. Så därför blir det lite intensivt med träning för mig just nu när vi har hälsovecka och träning med jobbet oxå. Hej och hå!!

Jaha, vad ska ni göra ikväll, latmaskar?? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s