Middag med Kussesin

Igår träffade jag Kussesin i stan efter jobbet. Vi knatade till en Thairestaurang och åt gott och satt och babblade ett par timmar. Så mysigt att ses!

Hon har precis sålt sin kolonistuga och letar nu ett permanentboende i stället. Vi håller tummarna för ett litet hus som hon lagt bud på!

Jag skulle ju ha gått på en yogaklass igen nu på morgonen, men jag avbokade det. Jag insåg dels att jag behövde sova, och att om man nu ska träna varje dag plötsligt så räcker det ju att träna 1 gång om dagen. Man behöver ju inte träna både morgon och kväll. Så jag har sussat så gott i natt! Slappnade verkligen av när jag hade avbokat och fick 1 timme till att sova på. Välbehövligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s