Hej och hå

Igår när jag skulle hem så var det strömavbrott på hela gröna linjen (tunnelbanan). ”Använd alternativa resvägar”. Eeeehhh… Jaha, vilka är de då?? Tillslut hittade jag nån att fråga och efter ett antal byten och trixande så kom jag faktiskt hem.

Skyndade mig att äta och byta om och så till Curves där jag mötte Rebecka och Ylva. Började prata med en kvinna som gått i 2 timmar för att ta sig hem när tunnelbanan stod still! Jösses! När hon väl kom dit där ersättningsbussarna gick var det så otroligt mycket folk att hon hellre fortsatte gå.

I vanlig ordning så körde jag på så tufft jag bara orkade. Hon efter mig tittade på mig och utbrast -Men jösses, ta det lugnt! Fast det är ju inte för att ta det lugnt jag är där…

Och nu är jag på gymmet på jobbet. Anna Laurell kommer och ska köra ett pass med oss!! Så coolt! Vet ni vem hon är? Boxare som boxats i OS! Jag kommer mest troligt inte hänga med alls, men jag bara måste ju vara med när man får chansen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s