Massage

När jag kom hem från jobbet igår så knatade jag direkt till thaisalongen hemma. Bad om 1 och en halv timmes massage. Det är ju alltid skönt men har väl sällan varit välbehövligt som nu. Jag låg som en blöt fläck och lät mig knådas.

Avslappnad och mjuk som en kokt makaron tog jag mig sen hem. Packade upp träningsväskan, åt middag och sen duschade jag och la mig i sängen. Kollade på Wahlgrens värld innan jag släckte och somnade. Mer än så orkade jag inte med!

Idag ska jag, faktiskt, inte träna!

Bestämde mig för att använda min ganska (väldigt) färgglada skinnjacka idag. Jag gillar modellen och den är skön…. Men, varför tyckte jag att turkos var en bra idé? Varför fick jag för mig att jag minsann inte skulle ha svart, plötsligt?

2 reaktioner på ”Massage

  1. Jag köpte en röd….helt utanför min comfortzone, men den är svinsnygg. Din är också ball 👍🏻

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s