Går bra nu…

Lagom när jag dukade av bordet så kastade jag ett öga på kallelsen till 5-årskollen. Hade liksom inte läst så noga, bara noterat att jag skulle logga in på Vårdguiden och boka tid.

Bokade tid på tisdag. Och nu ser jag att jag ska lämna blodprover på lab ”några dagar” innan. Det är…TYP NU!!

Så istället för att svida om och gå och träna kastar jag mig in i duschen och rusar upp till labbet i centrum, osäker på hur sent de har öppet. Vet att de har öppet på morgnarna i alla fall.

Med andan i halsen kommer jag in och det är tomt i väntrummet, men det är öppet. Puh! Tänker att jag ska ta upp kallelsen innan jag tar en nummerlapp för då kanske jag blir inropad direkt eftersom det bara är jag där.

Då får jag syn på att det (SÅ KLART) står att jag ska vara fastande när jag lämnar proverna. Är jag det? NEJ! Men va f*n!!

Redan i grundskolan minns jag att fröken präntade in i oss att läsa HELA instruktionen innan man satte igång med nåt. Det hade varit bra om jag gjort….

4 reaktioner på ”Går bra nu…

  1. Låter som när jag trodde jag skulle vara på Sophiahemmet (15 min hemifrån) om ca en timme när jag sitter vid frukostbordet o fick för mig att läsa kallelsen….bara för att se att det visst va Sabbatsberg. Det blev brådis.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s